آیین افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

دبیر اجرایی اولین کنفرانس بین‌المللی موتور‌ها و ژنراتور‌های الکتریکی روز سه شنبه در این باره به روابط عمومی دانشگاه گفت: اولین کنفرانس بین المللی موتورها و ژنراتورهای الکتریکی با مشارکت شرکت ماشین های الکتریکی (جمکو)، پژوهشگاه نیرو و دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شده است.

دکتر رضا روشنفکر با اشاره به محورهای این همایش علمی و  تخصصی افزود: ماشین های الکتریکی میدان دوار،  ماشین ها و محرکه های نوآورانه،  مسائل مرتبط با مباحث طراحی الکتریکی ماشین های الکتریکی، درایوهای الکتریکی و پایش شرایط و تشخیص و عیب یابی برخی از محورهای مورد بحث در این همایش است.

وی تصریح کرد: همچنین مسائل مرتبط با مباحث طراحی مکانیکی ماشین های الکتریکی، هادی ها، مواد مغناطیسی، عایق ها و مواد جدید، ارتعاش و تعادل،  تعمیر و نگهداری، مدیریت فروش، ابزارهای بازار، روش های بسته بندی، انبارداری و توزیع سایر محورهای کنفرانس بین‌المللی موتور‌ها و ژنراتور‌های الکتریکی است.

دکتر روشنفکر با اشاره به اینکه ۱۹ دانشگاه و مرکز علمی و صنعتی در این همایش مشارکت علمی داشته و مقاله ارائه داده اند، گفت: پس از پایان فراخوان،۶۰ مقاله به دبیرخانه کنفرانس ارسال شد که پس از داوری ها ۳۸ مقاله جهت ارائه در کنفرانس پذیرفته شد.

عضو هیات علمی دانشگاه حکیم سبزواری ادامه داد: همچنین دانشگاه علم و صنعت، دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه نوشیروانی‌بابل، پژوهشگاه نیرو، شرکت توانیر، شرکت سیمان سبزوار و .. از جمله حامیان این کنفرانس هستند.