استاندار خراسان رضوی صبح امروز با حضور در دانشگاه حکیم سبزواری از روند تکمیل پروژه آمفی تئاتر ۱۱۰۰ نفره دانشگاه بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، مهندس یعقوب‌علی نظری، استاندار خراسان رضوی با همراهی دکتر خدایی معاون امور عمرانی استانداری خراسان رضوی، دکتر محبی نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، معاون استاندار و فرماندار ویژه سبزوار، رئیس دانشگاه و اعضای هیات رئیسه از روند تکمیل و ساخت پروژه آمفی تئاتر ۱۱۰۰ نفره دانشگاه بازدید و پیشرفت پروژه را مطلوب ارزیابی کرد.

لازم به یادآوری است آمفی تئاتر هزارو صد نفره دانشگاه حکیم سبزواری با اختصاص بودجه از محل سفر ریاست جمهوری به شهرستان سبزوار و تخصیص بودجه تکمیلی از سوی استاندری خراسان رضوی در حال اتمام است.

این کلان پروژه شهرستان قرار است به عنوان پروژه محوری استان خراسان رضوی با حضور مسئولین بلندپایه کشوری در هفته دولت افتتاح شود.

گفتنی است بر اساس مصوبه شورای فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری مقرر شده است این سالن با عنوان ” تالار اجتماعات شهید آیت الله رئیسی” نام گذاری شود.