دکتر محسنی، نماینده مجلس شورای اسلامی در دانشگاه

همزمان با تعطیلی موقت مجلس شورای اسلامی و عدم برگزاری جلسات علنی به مدت دو هفته جهت سرکشی و بازدید نمایندگان محترم از حوزه های انتخابیه، مقارن ظهر روز دوشنبه، آقای دکتر محسنی، نماینده محترم سبزوار و بخش های تابعه در مجلس شورای اسلامی با حضور هیأتی همراه در دانشگاه حکیم سبزواری حضور یافت و در خصوص مسائل مختلف با ریاست جدید دانشگاه به گفتگو پرداختند.

SONY DSC

در این دیدار صمیمانه ابتدا آقای دکتر حدادنیا، رئیس جدید دانشگاه ضمن عرض خیر مقدم به مهمانان گرانقدر، حضور جناب آقای دکتر محسنی را در اولین روز کاری خود به فال نیک گرفت و ابراز امیدواری کرد که با حمایت ها و پشتیبانی نمایندگان محترم در مجلس شورای اسلامی، وضعیت آموزش عالی در شهرستان سبزوار به عنوان دومین قطب علمی شرق کشور از تمامی جوانب تقویت شده و رشد و توسعه آن متوقف نگردد.

SONY DSC

آقای دکتر محسنی نیز ضمن عرض تبریک به آقای دکتر حدادنیا، انتخاب ایشان را به عنوان فردی دارای صبغه علمی، آموزشی و پژوهشی والا در دانشگاه و شهر سبزوار، به وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری تبریک گفت.

نماینده محترم مجلس شورای اسلامی با اشاره به تنگناهای مالی کشور و مشکلات موجود در خصوص منابع محدود مالی، گزیده هایی از فرمایشات مقام معظم رهبری را به عنوان راهکارهای عملی بیان نمود و نقش دانشگاه را در وضعیت کنونی بسیار حائز اهمیت دانست.

دکتر محسنی افزود:

“دانشگاه باید در کنار تولید علم، مولد درآمد و مرکز و مبدأ اشتغال و کارآفرینی باشد، مؤسسات دانش بنیان در کنار دانشگاه ها فعال گردند و از مدیریت هزینه به مدیریت درآمد تغییر رویه دهند، لذا رسالت و مسئولیت مسئولان دانشگاه سنگین و حساس است.”

SONY DSC

ایشان همچنین ابراز امیدواری کرد که با توجه به رشد و توسعه کمی دانشگاه ها، ارتقا و توسعه کیفی در تمامی عرصه ها بیشتر مد نظر قرار گیرد و در این خصوص برنامه ریزی صحیح و کارشناسی شده انجام شود تا دانشگاه به عنوان الگوی فرهنگی، اخلاقی و اجتماعی و همچنین علمی و آموزشی، رسالت خود را به نحو احسن به انجام رساند.