باسمه تعالی

دهمین روز از آذرماه به یاد مجاهدت های روحانی عالم و متعهد به اسلام و ملت” شهيد آيت الله سيد حسن مدرس”، به عنوان روز مجلس و نمادی برای اهمیت و ارج نهادن به قانون گرايي و حاكميت قانون نام گذاری شده است.
به فرموده بنیانگذار فقید انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی( ره)، بي ترديد مجلس در راس امور است، در همین راستا خوشبختانه امروز همگان شاهد تلاش‌های بی وقفه نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی در پیشبرد اهداف والای انقلاب اسلامی هستند.

اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ دانشگاهیان حکیم سبزواری این روز را به تمامی نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه نماینده گان مردم شریف شهرستانهای سبزوار، خوشاب، جوین، جغتای، داورزن و ششتمد  آقایان “دکتر بهروز محبی” و “دکتر علی اصغرعنابستانی” تبریک می گویم و از درگاه خداوند منان توفیق بیش از پیش همه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در مسير دفاع از حقوق ملت سربلند ايران  را خواهانم.

دکتر محمد علی زنگنه اسدی

سرپرست دانشگاه حکیم سبزواری