معاون مدیر آموزشی دانشگاه حکیم سبزواری گفت: سه هزارو ۸۹۳  دواطلب در آزمون کارشناسی ارشد ۹۶ در حوزه امتحانی سبزوار به رقابت می پردازند.
مهدی ضیایی در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه افزود: آزمون ورودی دوره‌ های کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۹۷دانشگاه و موسسات آموزش عالی در روزهای ششم و هفتم اردیبهشت ماه  همزمان با سراسر کشور در حوزه امتحانی سبزوار(دانشگاه حکیم سبزورای) برگزار می شود.
معاون مدیر آموزشی دانشگاه حکیم سبزورای گفت: این آزمون در ۱۲۲ کد رشته امتحانی، ۶۴ کد رشته شناور و ۲۴ رشته المپیادی درسه نیم روز صبح و بعدظهر روز پنج شنبه ۶ و صبح جمعه ۷ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.
وی بیان کرد: تیجه اولیه این آزمون به صورت کارنامه تنظیم و کارنامه تمام داوطلبان شرکت‌ کننده توسط سازمان سنجش آموزش کشور در دهه دوم خردادماه ۹۷ از طریق سایت این سازمان به نشانی www.sanjesh.org منتشر خواهد شد.
ضیایی یادآور شد: کلیه تمهیدات مورد نیاز در راستای برگزاری هر چه بهتر این آزمون در دانشگاه حکیم سبزواری اندیشیده شده است.