طی حکمی از طرف رئیس محترم دانشگاه دکتر محمدرضا شهابی کاسب به عنوان مدیر جدبد تربیت بدنی دانشگاه منصوب گردید.

متن حکم صادره بدین شرح است:

جناب آقای دکتر محمدرضا شهابی کاسب

استادیار و عضو محترم هیأت علمی گروه علوم ورزشی

با سلام

با عنایت به مراتب تعهد و سوابق ارزنده جناب عالی و همچنین پیشنهاد سرپرست معاونت محترم فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه به شماره ۲۶۳۵۶ مورخ ۹۶/۷/۳، به موجب این ابلاغ  و با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی بر اساس آیین نامه های مرتبط به عنوان “مدیر تربیت بدنی دانشگاه” به مدت دو سال منصوب می گردید.

امید است با اتکال به عنایات پروردگار، در جهت ارتقاء عملکرد ورزش دانشگاه با رعایت اصول قانون مداری، اعتدال گرایی و منشور اخلاقی پهلوانی موفق باشید. شایسته است برنامه های خود را به گونه ای تنظیم نمایید که علاوه بر ایجاد نشاط و توسعه فرهنگ ورزشی در بین دانشجویان و کارکنان دانشگاه، استفاده بهینه، پایدار و همگانی از اماکن ورزشی مد نظر قرار گیرد.

از خداوند متعال سربلندی شما را در امور محوله خواهانم.

دکتر جواد حدادنیا

رئیس دانشگاه