اخذ مجوز ۴ رشته کارشناسی ارشد ریاضی

با تأیید دفتر گسترش آموزش عالی و با پیگیری و زحمات ریاست و مسئولین دانشکده ریاضی و نیز معاونت محترم آموزشی و تحصیلات تکمیلی، مجوز راه اندازی ۴ رشته ریاضی محض با گرایش جبر، ریاضی کاربردی با گرایش آنالیز عددی، ریاضی کاربردی با گرایش ریاضی- فیزیک و ریاضی کاربردی با گرایش کنترل و بهینه سازی، در مقطع کارشناسی ارشد، به دانشگاه حکیم سبزواری اعطاء شده و دانشگاه می تواند از سال تحصیلی آینده نسبت به پذیرش دانشجو در این مقطع اقدام نماید.

*

رشد و توسعه کمی و خصوصاً کیفی دانشگاه در حوزه های آموزشی و گسترش رشته های مقاطع تحصیلات تکمیلی، اعتبار و جایگاه دانشگاه را در بین دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی افزون خواهد ساخت.

ضمن عرض تبریک به ریاست محترم دانشگاه، مسئولان ساعی دانشکده ریاضی، معاونت محترم آموزشی، همکاران گرانقدر و دانشجویان عزیز، سربلندی و سرافرازی تمامی زحمت‌کشان پر تلاش دانشگاه را از خداوند متعال خواستاریم.

*

روابط عمومی دانشگاه