اطلاعیه ثبت نام کارشناسی ارشد (تکمیل ظرفیت)
ضمن تبریک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و موفقیت شما در آزمون تحصیلات تکمیلی، از این که دانشگاه حکیم سبزواری را جهت ادامه ی تحصیلات خود انتخاب نموده اید، بسیار خرسندیم و ورود شما را به این دانشگاه خوشآمد می گوییم.

ثبت نام اینترنتی پذیرفته شده گان دوره ی کارشناسی ارشد از روز سه شنبه ۹۴/۷/۲۸ الی یک شنبه ۹۴/۸/۳می باشد.

تحویل مدارک : روز یک شنبه ۹۴/۸/۳ الی چهارشنبه ۹۴/۸/۶ در ادارات آموزش دانشکده ی مربوطه

شروع کلاس ها از تاریخ یک شنبه سوم آبان ماه خواهد بود

شماره تلفن ادارات آموزش دانشکده

تماس با حوزه ی تحصیلات تکمیلی

تماس با امور مالی(شهریه): ۰۵۱۴۴۰۱۲۵۶۹ و ۰۵۱۴۴۰۱۲۵۷۹

—————————————————————-

لطفاً جهت ثبت نام پس از مطالعه موارد زیر جهت ثبت نام به لینک در جه شده در پایین همین صفحه مراجعه نمایید.

مدارک لازم جهت ثبت‌نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی مهر ۱۳۹۴

۱ـ اصل مدرک کارشناسی (گواهی موقت یا دانشنامه) مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری یا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا شورای عالی انقلاب فرهنگی که در آن معدل دوره‌ی کارشناسی قید شده باشد و یک برگ کپی آن.

تبصره ۱: دانشجویان سال آخر باید فرم معدل با مهر و امضا همراه داشته باشند.

تبصره ۲: دانشجویانی که با فرم معدل یا برگه‌ی نظام وظیفه ثبت‌نام شده‌اند لازم است حداکثر تا شش ماه بعد اصل مدرک کارشناسی را به دانشگاه تحویل فرمایند.

تبصره ۳: تکمیل فرم آموزش رایگان برای پذیرفته شدگان دوره روزانه

۲ـ اصل شناسنامه و دو سری کپی تمام صفحات آن.

۳ـ اصل کارت ملی و کپی آن.

۴ـ سه قطعه عکس تمام رخ ۴×۳ تهیه شده در سال جاری.

۵ـ مدرکی که وضعیت نظام وظیفه را مشخص کند.

۶ـ حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.

۷ـ حکم کارگزینی دبیران به همراه فرم معلم از سازمان آموزش و پرورش.

۸ـ فیش واریزی ۳۰۰٫۰۰۰ ریال بابت صدور کارت دانشجویی و مراسلات پستی پیشتاز به شماره‌ی ۷۸۷۴۵۱۷۵۵۴ بانک تجارت به نام درآمدهای اختصاصی دانشگاه حکیم سبزواری.

لطفا  پس از مراجعه به لینک زیر نسبت به درج کد ملی بدون صفر ابتدایی و ثبت مشخصات خود اقدام نمائید. لازم به ذکر است کلیه اطلاعات خواسته شد باید به صورت کامل وارد و در انتها ذخیره شود. لازم به ذکر است اخذ شماره دانشجویی  نشان دهنده تکمیل شدن فرآیند ثبت نام نیست.

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد دختر و پسر روزانه متقاضی خوابگاه ورودی مهر ۹۴

قابل توجه دانشجویان کارشناسی ارشد دختر و پسر نوبت دوم متقاضی خوابگاه ورودی مهر ۹۴

ثبت نام اینترنتی دانشجویان جدیدالورود