ضمن آرزوی موفقیت برای پذیرفته شدگان عزیز! خواهشمند است قبل از مراجعه ی به دانشگاه به نکات زیر توجه نمایید:

• قبل از مراجعه ی به دانشگاه حتما نسبت به ثبت نام اینترنتی و دریافت شماره ی دانشجویی اقدام نمایید.
  • ثبت نام اینترنتی از روز چهارشنبه ۹۵/۱۱/۱۳ آغاز و تا روز جمعه ۹۵/۱۱/۱۵ ادامه خواهد داشت. در صورت تغییر در تاریخ  ثبت نام اینترنتی اطلاع رسانی خواهد شد.
  • ثبت نام حضوری و تحویل مدارک ثبت نامی در تاریخ ۱۶ بهمن در محل اداره ی آموزش دانشکده ی تربیت بدنی انجام خواهد شد.
  • شماره ی تماس با کارشناسان دانشکده : ۰۵۱۴۴۰۱۲۷۵۵ و ۰۵۱۴۴۰۱۲۷۵۴
  • قبل از این تاریخ قویا از مراجعه‌ی به دانشگاه و یا تماس با سایر حوزه های دانشگاه خودداری نمایید.
  • درصورتی که دانشجوی ثبت نامی مهرماه ۹۵  در این دانشگاه یا دانشگاهی دیگر هستید نیازی به تکمیل فرم های ثبت نامی نیست.
  • در صورت کمبود مدارک نسبت به تکمیل (( فرم تعهد نقص مدارک))اقدام نمایید. (این فرم شامل گواهی پیش دانشگاهی نمی گردد)

جهت مطالعه و اطلاع کامل از متن اطلاعیه به سایت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مراجعه فرمایید.