معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه حکیم سبزواری از اعزام دانشجویان دختر و پسر به کربلای معلی در ایام اربعین خبرداد.

دکتررسول شادنیا، با اشاره به برگزاری موفق کاروان دانشگاه در سال گذشته ابراز امیدواری کرد و افزود: اعزام دانشجویان به کربلای معلی که با استفاده از ظرفیت اجرایی دانشجویان در تشکل‌ها و نهاد‌های دانشجویی انجام می‌شود، با حمایت بیشتر دانشگاه در فراهم کردن تسهیلات لازم (نقدی و خدماتی) برای دانشجویان در سال جاری با تعداد و نظم بیشتر هر چه باشکوه‌تر برگزار خواهدشد.

تاکنون در فرایند ثبت نام اولیه بیش از ۳۰۰دانشجو اعلام حضور کرده اند که طی تماس تلفنی و ثبت نام نهایی، مراحل اداری درحال انجام می باشد.

معاون فرهنگی واجتماعی به ساماندهی و ثبت نام اعضاء هیئت علمی و کارکنان به منظور اعزام کاروان زیارتی اشاره کرد و گفت:از امکانات و ظرفیت‌های تمامی واحد‌های دانشگاه برای هرچه بهتر برگزار شدن این برنامه معنوی و حماسی استفاده خواهدشد.

گفتنی است در سال جاری ۲دستگاه اتوبوس کاروان دختران و یک دستگاه اتوبوس کاروان پسران دانشجو، بر اساس اولویت انتخاب می شوند که زائراولی‌ها، ورودی‌های جدید و افرادی که تا به حال به اربعین مشرف نشده‌اند، در اولویت پذیرش قرار خواهندگرفت.