به همت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه حکیم سبزواری نوزدهمین نمایشگاه سیار موزه ملی علوم و فناوری ایران در دانشگاه حکیم سبزواری افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی معاون پژوهش و فناروی دانشگاه حکیم سبزواری در مراسم افتتاح این نمایشگاه گفت: برپایی این نمایشگاه درجهت گسترش دانش و تکنولوژی و  آشنا نمودن جوانان با تاریخ گذشته و فعالیت های علمی دانشمندان این مرز و بوم است.

دکتر فرزانه تصریح کرد: امیدواریم برگزاری این رویداد زمینه ساز  ایجاد موزه علوم و فناوری در دانشگاه حکیم سبزواری شود.

معاون نمایشگاهی موزه علوم و فناوری ایران نیز در این مراسم با اشاره به اینکه این اولین نمایشگاه سیار موزه علوم و فناوری ایران در استان خراسان رضوی است، گفت: گسترش عدالت آموزشی و توسعه شهروند علمی از جمله اهداف موزه علوم و فناوری از برگزاری این نمایشگاه های سیار در سایر شهرها  است.

مهندس محمد اردلان با اشاره به اینکه شعار موزه علوم و فناوری ” موزه ی علوم؛ موزه ای متفاوت است” افزود: برگزاری نمایشگاه سیار موزه علوم و فناوری به منظور آشنایی دانشگاهیان و علاقمندان با تاریخ و سیر تحول علوم و فناوری های و  نمایش ابزار و اندیشه‌های دانشمندان گذشته در زمینه‌های علمی است.

گفتنی است این نمایشگاه از ۱۶ تا ۱۹ آذرماه در محل سایت نمایشگاهی دانشگاه حکیم سبزواری دایر خواهد بود.