۱۲۰ دوره های آموزشی (آنلاین) رایگان توسط مرکز مشاوره دانشگاه حکیم سبزواری در سال ۱۴۰۰ برگزار شد که این آمار نسبت به سال گذشته، افزایش ۳ برابری را نشان می دهد.

رئیس گروه مشاوره، بهداشت و درمان دانشگاه حکیم سبزواری با اعلام این مطلب به روابط عمومی دانشگاه گفت: بالغ بر ۱۲ هزار نفر از دانشجویان و شهروندان در این وبینارها شرکت کردند.

وی ادامه داد: این وبینار های آموزشی به صورت رایگان و در قالب ۶ دوره از نیمه فروردین در حیطه های مختلف سلامت روان برگزار شده است.

دکتر ابراهیم نامنی افزود: آموزش های پیش از ازدواج، پیشگیری از طلاق و آسیب‌های اجتماعی، تحکیم بنیان خانواده و کاهش تعارضات خانوادگی، پیشگیری از اعتیاد و رفتارهای پرخطر، حال خوب در دوران کرونایی، کاهش اضطراب و آسیب‌های روحی و روانی کرونایی، ارتباط موثر استاد _شاگردی و مهارت‌های زندگی و…. از جمله موضوعات این وبینارها بود.