رادیو فرهنگ و دانشگاه حکیم سبزواری با امضای تفاهم نامه همکاری در زمینه امور فرهنگی با یکدیگر همکاری می‌کنند. 

 

به گزارش روابط عمومی رسانه ملی، در نشستی که سه شنبه ۱۴ دی در دفتر شبکه رادیو فرهنگ با حضور رئیس دانشگاه حکیم سبزواری، مدیر رادیو فرهنگ و برخی از مدیران دانشگاه و مدیران شبکه فرهنگ برگزار شد، تفاهم نامه همکاری بین رادیو فرهنگ و دانشگاه حکیم سبزواری منعقد شد.

در این مراسم علیرضا حبیبی، مدیر شبکه رادیویی فرهنگ گفت: رادیو فرهنگ به عنوان یک رسانه فرهنگی جریان‌ساز در کشور و در گستره ایران، ماموریت کمک به فرهنگ کشور در مسیر مناسب فرهنگ سازی کشور را برعهده دارد تا بتواند در گام دوم انقلاب، یک جریان ساز موفق برای این چهاردهه باشد.

وی ادامه داد: ریل گذاری و سیاست گذاری برای این مهم در واقع تنها به عهده یک رسانه نیست، بلکه رسانه باید پشتیبان نهادهای فرهنگی و علمی‌ کشور باشد و باید بتواند مقدمات طلوع دانش و تجربه را در کشور فراهم کند که به امید خدا در این راه بتوانیم همانطور که مورد انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی است، به قله‌های بزرگ فرهنگ و علم و دانش برسیم.


مدیر شبکه رادیویی فرهنگ یکی از حوزه‌های جریان ساز فرهنگی را دانشگاه‌ها عنوان کرد و افزود: دانشگاه‌ها مهد علم و دانش و تربیت نسل آینده ای هستند که باید توجه کنیم زمانی که دانشجو در یک مقطعی فراغت پیدا می‌کند از منظر فرهنگ، فارغ التحصیل نشود و این مسیر فرهنگ را ادامه دهد، چراکه همیشه ما نیازمند به توسعه فرهنگی هستیم.

حبیبی با تاکید بر این موضوع که دانشگاه‌ها ظرفیت های خوب علمی دارند، تصریح کرد: دانشگاه‌ها می توانند با تجمیع نهادهای فرهنگی در شهرها بستر کانونی باشند.

وی یکی از وظایف رسانه را انعکاس ‌بررسی و نقد افکار و محتوای سخنان استادان بین جامعه عنوان کرد و گفت: این تحرک را رادیو فرهنگ برای خود به عنوان یک جریان تعریف کرده که بتواند این تعامل را با دانشگاه حکیم سبزواری داشته باشد و ظرفیت بسیار خوبی هم در عرصه داخلی و هم در عرصه بین‌المللی دارد. ما سعی می‌کنیم چهار-پنج گام مصداقی معین را برای این دوره آغاز کنیم که بتواند سرآغاز همکاری‌های‌مان باشد.

وی در ادامه به بیان دیگر ظرفیت های همکاری با این دانشگاه پرداخت و گفت: نثر فارسی ما، دیگر فردی همچون بیهقی در تاریخ نخواهددید. چقدر خوب است که دانشگاه‌ حکیم بتواند با استفاده از این پتانسیل، دانشگاه‌های دیگر را با خود همراه کند و به یک مرکز علمی‌ بیهقی شناسی به غیر از آن یادنامه بیهقی که در گذشته برگزار می‌شد، تبدیل شود. همچنین در حوزه شعر انقلاب که زنده یاد حمید سبزواری در این زمینه مرجعیت قوی است و می تواند کار خوبی در این زمینه انجام شود. در بخش دیگری هم که این اتفاق در آن مبارک خواهدبود، اینکه بتوانیم از ظرفیت دانشگاهی،نخبگان، فرهیختگان، صاحبنظران و استادان دانشگاه حکیم سبزواری در رادیو فرهنگ استفاده کنیم.


مدیر رادیو فرهنگ در پایان تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که در هر کدام از برنامه‌هایی که داریم، از کارشناسان در جای صحیح خودشان استفاده شود که با توجه به گستره بیش از ۵۰ عنوان رشته و ۱۳ _۱۴ دانشکده، از این مجموعه قوی علمی‌ به امید خدا بی بهره نباشیم. این برای ما هم یک غنیمت است که با چنین دانشگاهی تعامل داشته باشیم و رادیو فرهنگ می تواند فضای انتشار سخنرانی‌ها و نشست های فرهنگی را از یک سالن ۲۰۰۰ نفری به یک جامعه چند میلیونی بسط دهد.

 

محمدعلی زنگنه اسدی، سرپرست دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این نشست، دانشگاه حکیم سبزواری را به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های شرق کشور عنوان کرد که از ظرفیت‌های فرهنگی بی شماری برخوردار است و گفت : این دانشگاه با قدمت بیش از ۳۰ سال در شرق کشور درخشش های قابل‌ ملاحظه‌ای درخصوص معرفی مفاخر فرهنگی ایران و جهان در جهان داشته است.

وی افزود: از آنجا که چندین نسل مرتبط با موضوع فرهنگ را در دانشگاه حکیم سبزواری داریم و در مقاطع مختلف تحصیلی هم به ایفای نقش می‌پردازند، بسیار موثر واقع شدند و زمینه ترویج فرهنگ و تمدن اصیل اسلامی را در سطح منطقه، کشور و جهان ایفا می‌کنند.

دکتر اسدی ادامه داد: خوشبختانه بالغ بر سیصد نفر عضو هیئت علمی فعال در این دانشگاه داریم که بیش از ۵۰ درصد شان روابط بین الملل علمی، فرهنگی و فناوری دارند و این خودش کمک کرده به اینکه این پتانسیل از مرزهای سیاسی کشورمان پا را فراتر بگذارد و در نتیجه ضمن اینکه منطقه غرب آسیا را پوشش می دهد، حتی در اروپا هم آثار و نتایج فرهنگی این دانشگاه سرایت کرده است.

بنابراین این باور را داریم که در راستای نقشه جامع علمی‌ کشور و همین طور مقدمات تمدن سازی اسلامی و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت و نیز تحقق بیانیه گام دوم انقلاب، گام های ارزشمندی را با همکاری‌ رادیو فرهنگ داشته باشیم و این زمینه را فراهم کنیم تا استادان فرهیخته و فرهنگ شناس ما از طریق رسانه ملی به عرصه‌های ملی و بین‌المللی ورود کنند.