در پی دعوت رسمی دانشگاه حکیم سبزواری از مسئولان دانشگاه غالب استان هرات افغانستان و بازدید رئیس و برخی مسئولان این دانشگاه از دانشگاه حکیم سبزواری، تفاهم نامه همکاری متقابل میان دو دانشگاه نیز به امضای مشترک رسید.

دکتر جواد حدادنیا در این دیدار ضمن عرض خیرمقدم به مسئولان دانشگاه غالب، توضیحاتی نیز در خصوص پیشینه دانشگاه حکیم و تعداد دانشجویان افغانی حاضر در این دانشگاه ارائه نمود و از بسط و توسعه همکاری های فی مابین در خصوص تبادل دانشجو و استاد از مبادی قانونی استقبال نمود.

دکتر غلام سعید راشد، رئیس دانشگاه غالب استان هرات افغانستان نیز در این دیدار ضمن تقدیر از میزبانی دانشگاه حکیم ابراز امیدواری کرد که دانشجویان و اساتید آن دانشگاه بتوانند از امکانات آموزشی، پژوهشی و علمی دانشگاه حکیم و ادامه تحصیل در مقاطع تحصیلات تکمیلی استفاده نموده و نیز امکان بهره برداری آنان از آزمایشگاه ها، کارگاه ها و کتابخانه دانشگاه حکیم برای ایشان فراهم گردد.

در پایان این جلسه تفاهم نامه همکاری متقابل میان دو دانشگاه در ۹ بند به امضای طرفین رسید.

۸۱۴۴۱۶۴۲۵_۳۳۷۷۴ ۴۲۳۸۱۳۶۰۸_۹۶۸۷۵