دانشگاه حکیم سبزواری در حاشیه حضور در نمایشگاه‌های آموزش عالی اندونزی با سه دانشگاه این کشور تفاهم نامه همکاری های مشترک آموزشی و پژوهشی امضا کرد.

دکتر نصری مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی با اعلام این خبر گفت: این سه تفاهم نامه با دانشگاه اسلامی دولتی باندونگ” Sunan Gunung Jati State Islamic University, Bandung”، دانشگاه اسلامی دولتی شریف هدایت الله جاکارتا Syarif Hidayatullah State Islamic University, Jakarta” و دانشگاه پرزیدنت Presiden University  کشور اندونزی به امضا رسید.

گفتنی است ۱۲دانشگاه جامع و شاخص ایران در بحث جذب دانشجویان بین المللی از جمله دانشگاه حکیم سبزواری در قالب برنامه «تحصیل در ایران» و شرکت در نمایشگاه‌های آموزش عالی اندونزی برای معرفی توانمندی‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌های کشورمان در جذب دانشجویان اندونزی ملاقات‌ها و رایزنی های فشرده‌ای را آغاز کرد.