انتخاب دومين رئيس دانشکده در فضايي صميمانه با رأي اعضاي هيأت علمي

با حضور رياست دانشگاه، جناب آقاي دکتر حدادنیا با برگزاري جلسه اي صميمانه، با رأي اکثريت اعضاي هيأت علمي دانشکده جغرافيا و علوم محيطي، آقاي دکتر ابوالقاسم اميراحمدي به مدت دو سال به سرپرستي دانشکده مزبور، انتخاب گرديد.

.

پيرو وعده رياست محترم دانشگاه جهت بازديد از تمامي دانشکده ها و ديدار با مسئولان و اعضاي هيأت علمي آنها، در حاليکه کمي بيش از ۵ ماه از شروع به کار ايشان نمي گذرد، دانشکده جغرافيا و علوم محيطي به عنوان دومين دانشکده، از صبح روز يکشنبه ۴ خرداد ماه ميزبان مقام ارشد دانشگاه بود تا ضمن برگزاري انتخاباتي آزاد و کاملا مبتني بر خرد جمعي، ضمن تعامل و گفتگو، راهکارهاي رفع مشکلات و رشد و توسعه کمي و کيفي در ابعاد مختلف علمي، آموزشي، پژوهشي و فرهنگي دانشکده نيز مورد بحث و تبادل نظر قرار گيرد.

.

دکتر ابوالقاسم اميراحمدي که پيش از اين سابقه مديريت در مرکز پژوهشي جغرافيايي و اجتماعي دانشگاه را نيز در کارنامه کاري خود دارد، در ابتدا ضمن تقدير از رياست محترم دانشگاه جهت حضور در دانشکده جغرافيا، از زحمات دکتر زنگنه در مدت مسئوليت شان در پست رياست دانشکده تقدير و تشکد نمود و در خصوص اهداف و سياست هاي کلي مسئولان، اساتيد و کارکنان دانشکده گفت:

” توسعه کمي در ابعاد مختلف با در نظر داشتن رشد و توسعه کيفي، افزايش مجلات علمي – پژوهشي، گسترش رشته هاي ميان رشته اي، تقويت و تجهيز آزمايشگاه ها، فعال و بروز بودن سايت دانشکده، ايجاد ارتباط با بخش هاي مختلف صنعت و جامعه در جهت درآمدزايي با استفاده از مشارکت اعضاي هيأت علمي در توليد طرح ها و پروژه هاي علمي – پژوهشي و برگزاري همايش ها و سمينارهاي ملي – منطقه اي از جمله اهداف عمده مجموعه خدمتگزاران اين دانشکده خواهد بود.”

.

رئيس دانشگاه نيز ضمن ابراز خوشحالي از حضور در جمع مسئولان، اساتيد و کارکنان دانشکده جغرافيا و علوم محيطي، هدف از برگزاري اين جلسات را تعامل، همفکري و همدلي تمامي اعضاي خانواده بزرگ دانشگاهيان دانشگاه حکيم با يکديگر دانست و با اشاره به وجود ۲۵۰ عضو هيأت علمي و حدود ۸ هزار دانشجو، پتانسيل موجود در دانشگاه را براي رشد و توسعه در ابعاد مختلف، حائز اهميت دانست و افزود:

” مدیریت علمی، کارگشا و دلسوزانه در حال حاضر بایستی مبتنی بر خرد جمعی و استفاده از تمامی پتانسیل نیروهای موجود باشد، عقل کل در این زمان بازدهی نخواهد داشت و باعث اتلاف انرژی و نیروی انسانی به عنوان مهمترین سرمایه و ابزار توسعه و پیشرفت خواهد شد.”

دکتر حدادنیا همچنین با اشاره به تعیین شاخص های مدیران برتر دانشگاه ها از طرف وزیر محترم علوم، ادامه داد:

” دکتر فرجی دانا در نشستی با رؤسای دانشگاه ها، معیارهای انتخاب یک مدیر را بر سه بخش مرتبه و جایگاه والای علمی، داشتن فن و هنر مدیریت و نهایتا دارا بودن مقبولیت در میان سایرین دانست، بر همین مبنا اینجانب نیز ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر زنگنه، آقای دکتر امیراحمدی را به عنوان سرپرست دانشکده جغرافیا پیشنهاد می نمایم و در نهایت شما همکاران و اعضای هیأت علمی دانشکده بایستی در یک روند دموکراتیک، رئیس دانشکده را انتخاب نمایید.”

پس از سخنان ریاست دانشگاه، برخی از اساتید و اعضای هیأت علمی به ارائه نکته نظرات و سخنان خود پرداخته و ریاست دانشگاه نیز متناسب با سئوالات طرح شده، پاسخگوی ایشان بود.

.

پس از اتمام جلسه نیز با رأی گیری مخفی میان اعضا و در جمعي صميمي، آقای دکتر امیراحمدی با رأی قاطع به مدت ۲ سال به عنوان سرپرست دانشکده جغرافیا و علوم محیطی انتخاب گردید.

رئیس دانشگاه نیز ضمن تبریک انتخاب آقای دکتر امیر احمدی، تداوم این روند را در سایر دانشکده ها نیز یادآور شد و ابراز امیدواری کرد که این اتفاق میمون و مبارک همواره در انتخاب مدیران و مسئولان دانشگاه رعایت و نهادینه شود.

دکتر حدادنیا همچنین طی بازدیدی که از آزمایشگاه ها و کارگاه های دانشکده جغرافیا داشت، با دانشجویان در باب مسائل مختلف و رفع کمبودها و مشکلات آنان در آینده نزدیک به حول قوه الهی و با تدبیر مسئولان جدید دانشکده، به گفتگو پرداخت و راهکارهای مفیدی در این موارد به ایشان ارائه نمود.

.

شایان ذکر است که پیش از این نیز رئیس دانشکده الهیات و معارف اسلامی در فضایی دوستانه، با رأی اعضای هیأت علمی دانشکده مزبور انتخاب شده و این روند در انتخابات مدیران و مسئولان سایر دانشکده ها نیز تداوم خواهد داشت.