طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه  دکتر عبدالرحیم عسکری، استادیار و عضو محترم هیات علمی گروه فیزیک به سمت “مشاور رییس و ناظر در امور اداری و مالی دانشگاه” منصوب شد.
متن این حکم بدین شرح است:
همکار و دوست گرامی جناب آقای دکتر عسکری
استادیار و عضو محترم هیات علمی گروه فیزیک
با سلام
اکنون که در آستانه شروع دوران جدیدی از زندگی با افتخار جنابعالی با عنوان پیشکسوت دانشگاه حکیم سبزواری قرار گرفته ایم و دست تقدیر امکان همراهیتان را در عرصه مدیریت دانشگاه به عنوان معاون اداری و مالی از اینجانب دریغ نموده است، از همکاری  با شما در چند سال گذشته به خود می بالم. تاریخ دانشگاه حضور و خدمات بیش از یک دهه شما را در دو دوران مختلف در کسوت معاون اداری و مالی( سالهای ۸۲-۷۵ و ۹۶-۹۳) هرگز از یاد نخواهد برد. سخت کوشی، دلسوزی و مهربانی توام با اقتدار شما همیشه در ذهن من ماندگار خواهد بود و خوشحالم که دوستی خوب چون شما در دانشگاه دارم.
ضمن تشکر از زحمات مجدانه و دلسوزانه شما در طول دوران تصدی معاونت اداری و مالی، شما را به عنوان “مشاور رییس و ناظر در امور اداری و مالی دانشگاه” منصوب می نمایم. امیدوارم در تمامی عرصه های زندگی موفق و پیروز باشید. از خداوند متعال توفیقات روز افزون شما را خواستارم.

دکتر جواد حدادنیا
رئیس دانشگاه