طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه، دکتر مرضیه عباسی فیروزجاه به عنوان “سرپرست دانشکده فنی و مهندسی فناوری های نوین سبزوار حضرت زینب(س) ”  منصوب شد.

متن حکم بدین شرح است:

سرکار خانم دکتر مرضیه عباسی فیروزجاه
عضو محترم هیأت علمی گروه علوم مهندسی دانشکده فناوری های نوین

سلام علیکم

نظر به مراتب تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند سرکارعالی به موجب این حکم به عنوان “سرپرست دانشکده فنی و مهندسی فناوری های نوین سبزوار حضرت زینب(س) ” دانشگاه  منصوب می گردید.

انتظار می‌رود با پیروی از آموزه‌های اسلامی، مبانی علمی، راهبردهای اساسی دولت وفاق ملی و جلب همکاری جامعه دانشگاهی و منابع حوزه مربوطه تمامی امکانات مادی و معنوی دانشکده را برای تحقق سیاست‌ها و برنامه‌های اسناد بالادستی، مرجعیت و دیپلماسی علمی، پیشرفت همه جانبه علم و فناوری، آموزش پژوهش‌محور و پژوهش آموزش‌ محور، مهارت افزایی، کارآفرینی، فرهنگ‌سازی کار گروهی و در نهایت اجرای تمامی محورهای برنامه راهبردی دانشگاه و اسناد فرادستی  به کار گیرید.

توفیق روزافزون سرکارعالی را در پیشبرد اهداف نظام علم و فناوری ایران و دانشگاه از درگاه پروردگار متعال خواستاریم.

با امید به توفیقات الهی
محمد علی زنگنه اسدی