معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری اولین جشنواره ملی دانشگاهی غیرت به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواری در آبان ماه ۱۴۰۲ خبر داد.

دکتر رسول شادنیا ضمن اشاره به راه اندازی رسمی دبیرخانه این جشنواره به روابط عمومی دانشگاه گفت: قرار است به منظور متمرکزتر شدن رویدادهای فرهنگی، هنری و رسانه ای مرتبط با شهیدالداغی که در دانشگاه های کشورانجام می شود، دانشگاه حکیم سبزواری با برگزاری اولین جشنواره ملی دانشگاهی و راه اندازی دبیرخانه این مهم را تحقق ببخشد.

دبیر جشنواره ملی غیرت در ادامه از چهار بخش شعر، تولیدات رسانه ای(نماهنگ،پوسترو..)، سرود و بخش آزاد خبرداد و افزود: اولین یادواره شهامت به منظور بزرگداشت چهلمین روزشهادت حمیدرضا الداغی، در سطح دانشگاه های شهرستان سبزوار توسط دانشگاه حکیم برگزارشد که با توجه به استقبال خوب دانشگاهیان، تصمیم به برگزاری جشنواره ملی دانشگاهی با محوریت شهید الداغی گرفتیم.

دکتر شادنیا اظهار داشت: در تلاش هستیم این جشنواره هر ساله در بخش های گسترده تر و حتی در سطح بین المللی برگزار شود.

گفتنی است علاقمندان جهت شرکت در جشنواره شهیدغیرت می توانند اطلاعات تکمیلی را از طریق سایت جشنواره به نشانی https://www.hsu.ac.ir/shahamatدریافت کنند.