وزیر علوم اقلیم کردستان، سر کنسول جمهوری اسلامی ایران و روسای دانشگاه های عراق از جمله رئیس دانشگاه صلاح الدین کردستان عراق  از غرفه دانشگاه حکیم سبزواری در نمایشگاه علمی-دانشگاهی اقلیم کردستان عراق  بازدید کردند.

در این بازدید دکتر غلامعلی فرزی مدیر روابط بین الملل و همکاری های علمی بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری ضمن تشریح توانمندی ها و پتانسل های علمی_آموزشی دانشگاه،جهت توسعه همکاری علمی و آموزشی مشترک با دانشگاه های اقلیم کردستان عراق اعلام آمادگی نمودند.

لازم به یادآوری است به دعوت وزارت علوم حدود ۳۰دانشگاه و مرکز علمی برتر ایران در حوزه ارتباطات بین المللی از جمله دانشگاه حکیم سبزواری (به عنوان بزرگترین  هیات اعزامی به کشور عراق و حتی منطقه و فرامنطقه در طول سال های اخیر) با هدف توسعه همکاری های علمی و پژوهشی با دانشگاه های اقلیم کردستان، ارائه ظرفیت های دانشگاه ها و مراکز پژوهشی داخل کشور، ایجاد شعب دانشگاهی، توسعه مراودات دانشگاهی و مذاکرات دو و چندجانبه در نمایشگاه علمی-دانشگاهی که از ۲۸ تا سی آذرماه در اقلیم کردستان عراق برگزارشد، حضور داشتند‌.