رئیس دانشگاه:با تلاش و پشتکار و با محوریت علم و دانش، کشور را در مسیر رشد و تعالی قرار دهیم

همایش دانشجویان ورودی جدید سال تحصیلی ۹۴-۱۳۹۳ با شکوه خاصی در مهدیه دانشگاه برگزار شد.

همزمان با هفته گرامیداشت دفاع مقدس و در طلیعه بهار تحصیلی، با حضور جمع کثیری از راه یافتگان و پذیرفته شدگان دانشگاه حکیم سبزواری، همایش دانشجویان جدیدالورود برگزار شد.

DSC09533(FILEminimizer)     SONY DSC

.

پس از تلاوت کلام ا… مجید توسط یکی از دانشجویان، حجت الاسلام دکتر خاتمی، مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری ضمن اشاره به جایگاه والای علم و دانش اندوختن در دین مبین اسلام، فرهنگ اسلامی و کتاب آسمانی مسلمانان را دارای عالی ترین مدارج دانست و با اشاره به طوفان ها و شبیخون های مختلف فرهنگی که در مسیر دانشجویان قرار می گیرد، افزود:

” طبیعتاً، کسی می تواند در مقابل این هجمه ها مقاومت کند که ریشه دار بوده و هویت ملی و مذهبی خود را فراموش نکند و این مهم با تقویت بنیان های مذهبی و تأسی از ائمه اطهار (علیهم السلام) امکان پذیر است.”

رئیس دانشگاه نیز طی سخنانی با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و عرض خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود، رشادت ها و از خود گذشتگی های آن مردان بی ادعا را دلیل آسایش و آرامش خاطر تمام کسانی دانست که اکنون در سنگر علم و دانش و در جبهه ای دیگر در حال جهاد هستند.

DSC09622(FILEminimizer)

.

دکتر جواد حدادنیا با اشاره به اینکه در آزمون سراسری سال جاری بیش از یک میلیون داوطلب برای ورود به دانشگاه ها با هم به رقابت پرداختند که از این میان تنها ۱۳۵ هزار نفر موفق به ورود به دانشگاه شده اند، افزود:

” شما دانشجویان عزیز باید به خود ببالید که از این جمع کثیر، توفیق حضور در یکی از بهترین دانشگاه های شرق کشور را به دست آورده اید و این باعث غرور است ، غروری که پیش برنده و دانش افزا باشد، پس بیایید همگی ما در جوار این شهدای گمنام دانشگاه هم پیمان و هم قسم شویم که در راه رشد و تعالی میهن عزیزمان لحظه ای از پا ننشینیم.”

DSC09627(FILEminimizer)

.

رئیس دانشگاه همچنین منویات مقام معظم رهبری را در خصوص جایگاه رفیع دانشگاه ها در رشد و توسعه ملی و نیز ترکیب تعهد و تخصص را در کنار هم جهت پیشبرد و تعالی کشور دارای اهمیت وافر دانست و ابراز امیدواری کرد که این مهم در دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان الگویی عملی مورد توجه قرار گیرد.

***

پس از سخنان ریاست دانشگاه، برای نخستین بار سوگند نامه دانشجویی توسط ۲ نفر از دانشجویان ورودی جدید قرائت شد که مورد توجه حاضران قرار گرفت.

DSC09659(FILEminimizer)

***

سخنرانی معاونت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و دانشجویی و نیز مدیر حراست دانشگاه و همچنین پخش نماهنگ هایی در معرفی حوزه های مختلف دانشگاه، از دیگر برنامه های همایش دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ بود.

همچنین با مشارکت دفتر نهاد دانشگاه و بسیج دانشجویی نمایشگاه هایی در کنار مهدیه دانشگاه برپا شد که مورد توجه دانشجویان و خانواده های محترم قرار گرفت.