مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه حکیم سبزواری گفت: در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از طرح  واحد  فناور مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری رونمایی کرد.
دکتر رضا سهیلی فرد در گفتگوبا روابط عمومی دانشگاه افزود: در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با حضور وزیر علوم از یکی از طرح های واحدهای فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با عنوان”سیستم جامع پایش و اتوماسیون مرغداری ها” رونمایی شد.IMG_20161215_201525
مدیر مرکز رشد دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به اینکه  این طرح متعلق به هسته فناور سیمرغ الکترونیک مرکز رشد دانشگاه  است تصریح کرد: طرح سیستم جامع پایش و اتوماسیون مرغداری های توسط دکتر محمد ابراهیم حاجی آبادی با هدف کنترل عرضه و تقاضای طیور طراحی شده است.
گفتنی است در هفدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار که از ۲۴  الی ۲۸آذرماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران دایر است، دانشگاه حکیم سبزواری در غرفه ای که به همت مرکز رشد واحدهای فناور و معاونت پژوهشی برپا شده است به معرفی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه و محصولات فناور شرکتهای مستقر در مرکز رشد پرداخته است.
جهت مشاهده انعکاس این خبر بر روی خبرگزاری های مختلف می توایند بر روی لینک های ذیل کلیک کنید.
خبرگزاری تسنیم
وزارت علوم