مراسم بزرگداشت دانشجویان جانباخته در حادثه تروریستی دانشگاه کابل با سخنرانی دکتر شفیق شرق رایزن فرهنگی کشور افغانستان،دکتر مولوی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری، حجت الاسلام ایمانی خواه مسئول دفتر نهاد مقام معطم رهبری و دکتر فرزی مدیر همکاری های بین المللی و امور دانشجویان خارجی در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

این مراسم به همت دفتر نهاد مقام معطم رهبری در دانشگاه و مدیریت همکاری های بین الملل و امور دانشجویان خارجی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

لینک مشاهده برنامه

همچنین جمعی از دانشجویان  افغانستانی  دانشگاه حکیم سبزواری عصر پنجشنبه ۱۵ آبان با روشن کردن شمع با خانواده های شهدای حادثه تروریستی دانشگاه کابل  ابراز همدردی کردند.

لازم به یادآوری است بالغ بر ۳۲۰ دانشجوی اتباع اهل کشور افغانستان در دانشگاه حکیم سبزواری مشغول به تحصیل هستند.