آیین افتتاحیه چهارمین کنفرانس ملی صنعت سیمان و افق پیش رو با حضور مسئولین وزارت صنعت و معدن و تجارت، وزارت علوم و جمعی از استادان، پژوهشگران و فعالان عرصه سیمان کشور با مدیریت علمی دانشگاه حکیم سبزواری، صبح امروز برگزار شد.

 مدیر دفتر ارتباط با صنعت و همکاری های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری در حاشیه افتتاح این کنفرانس به روابط عمومی دانشگاه گفت: چهارمین دوره کنفرانس صنعت سیمان و افق پیش رو با مدیریت علمی دانشگاه حکیم سبزواری و با همکاری سیمان لار سبزوار و ماهنامه سیمان به مدت سه روز در سالن همایش های رازی تهران برگزار خواهد شد.

دکتر غلامعلی فرزی با اشاره به اینکه فراخوان ارائه مقالات به این کنفرانس از اوایل خردادماه ۹۷ انجام شده است، افزود: در این دوره از کنفرانس ۸۲ مقاله به دبیرخانه رسیده است، همچنین ۹ عنوان سخنرانی و کارگاه در این سه روز برگزار می شود که ۵ کارگاه آموزشی و سخنرانی توسط شرکت‌هایی که از خارج کشور در این کنفرانس شرکت کرده اند، انجام خواهد شد، هم چنین تعدادی از مقالات کنفرانس نیز به صورت پوستر ارائه شده است.

وی افزود: مهندس صالحی‌نیا، معاون امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت، دکتر سرقینی معاون امور معادن و صنایع معدنی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و دکتر رمضانیان‌پور که به پدر بتن کشور معروف هستند، سخنرانان روز اول کنفرانس می باشند.

دکتر فرزی با اشاره به اینکه در نوبت عصر روز اول همایش سخنرانی‌های علمی و کارگاهای آموزشی برگزار خواهد شد،  ادامه داد: سخنران کلیدی نوبت عصر روز نخست کنفرانس دکتر هاشم آبادی از دانشگاه علم و صنعت هستند که در حوزه انرژی سخنرانی خواهند کرد.

مدیر دفتر ارتباط با صنعت و همکاری های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری با اشاره به برگزاری نشست مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه‌های سراسر کشور در روز دوم همایش، اظهار داشت: در این نشست که با عنوان ” الگوهای مشارکت دانشگاه‌ها در توسعه صنعتی کشور” با حضور مدیرکل ارتباط و صنعت وزارت علوم و تحقیقات فناوری، دکتر سیف برگزار خواهد شد، مدیران ارتباط با صنعت دانشگاه های کشور و فعالان بخش صنعت به بحث و تبادل نظر و انتقال تجربیاتشان خواهند پرداخت.

 

دبیر علمی این همایش با تاکید بر اینکه برنامه ریزی جهت برگزاری با کیفیت همایش در این دوره از اردیبهشت ماه ۹۷ آغاز شد، افزود: در همین راستا جلسات متعددی با دست اندرکاران صنعت سیمان و ماهنامه سیمان داشتیم، و طی این جلسات تقسیم کاری صورت گرفت و بخش علمی_دانشگاهی را  دانشگاه حکیم سبزواری بر عهده گرفت و بخش هماهنگی با صنایع نیز برعهده فعالان حوزه صنعت سیمان و ماهنامه سیمان گذاشته شد.

دکتر فرزی با اشاره به اینکه در بخش دانشگاهی از برجسته‌ترین اساتیدصنعت سیمان و بتن جهت حضور در کمیته علمی و سخنرانی در کنفرانس دعوت کرده ایم، خاطر نشان کرد: از طرفی با رایزنی و هماهنگی های صورت گرفته با وزارت صنعت و معدن و تجارت، از دو نفر از معاونین وزیر صنعت و معدن و تجارت به عنوان سخنرانان اصلی همایش دعوت به عمل آمد.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تلاشی که از سوی دبیرخانه علمی همایش صورت گرفت توانستیم حامیان متعددی را از دانشگاه‌های مختلف کشور جذب کنیم، از جمله این حامیان می توان به انجمن بتن ایران، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه صنعتی شاهرود، دانشگاه بجنورد و دانشگاه کاشان، دانشگاه تربت حیدریه و انجمن بتن و وزارت صنعت و معدن و تجارت اشاره کرد، همچنین بخش‌هایی مثل سیویلیکا نیز در برگزاری این همایش با ما همراه شدند.

دبیر علمی همایش صنعت سیمان و افق پیش رو عنوان داشت: از جمله برنامه جمعی این کنفرانس، برگزاری نمایشگاه قابلیت‌ها و توانایی شرکت‌های مختلف در حوزه صنعت سیمان است که در این نمایشگاه شرکت هایی از خارج از کشور و داخل کشور آخرین دستاوردهای خود در این حوزه را به نمایش خواهند گذاشت.