تیم اعزامی دانشگاه حکیم سبزواری در مرحله مقدماتی بیست و یکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور توانست با کسب چهار مقام در مرحله مقدماتی به مرحله نهایی راه یابد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از دفتر استعدادهای درخشان، تیم اعزامی دانشگاه حکیم سبزواری در مرحله مقدماتی بیست و یکمین المپیاد علمی دانشجویی کشور موفق به کسب ۴ مقام و اخذ جواز حضور در مرحله نهایی المپیاد شد .

سرپرست دفتر استعدادهای درخشان دراین خصوص گفت: تیم اعزامی دانشگاه متشکل از ۳۷ دانشجوی برتر در ۱۳ رشته و به صورت متمرکز در مرحله مقدماتی المپیاد حضور پیدا کرد . این مرحله با حضور کلیه دانشگاه های قطب ۳ کشوری از چهار استان خراسان رضوی ، شمالی ، جنوبی و سمنان به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید .

وی افزود: مرحله نهایی المپیاد ۳۰ و ۳۱ تیرماه به میزبانی مرکز المپیاد علمی دانشجویی سازمان سنجش آموزش کشور در تهران برگزار می گردد .

گفتنی است آقایان امید بادکوبه هزاوه ، حسین صفایی نژاد ، علی عاشوری و بهمن قزوینی به شرح جدول ذیل مقام آوران تیم دانشگاه حکیم سبزواری بوده اند .

رشته امتحانی المپیاد نام نام خانوادگی مقام کسب شده
فیزیک امید بادکوبه هزاوه دوم