برگزاری آزمون آمادگی برای شرکت در المپیادهای ریاضی

برای نخستین بار با همکاری دانشگاه حکیم سبزواری و خانه ریاضیات سبزوار، آزمون آمادگی برای شرکت در المپیادهای ریاضی کشور برای دانش آموزان پایه اول دبیرستان (دوره دوم، دختر و پسر) در روز جمعه ۱۴ آذر ماه برگزار شد.

دکتر مهدی وطن دوست، عضو هیأت علمی گروه ریاضی دانشگاه و مدیر عامل خانه ریاضیات سبزوار با اعلام خبر فوق افزود:

” استقبال بیش از حد دانش آموزان برای شرکت در این آزمون بسیار مطلوب بود به طوریکه بیش از ۸۰۰ دانش آموز ثبت‌نام نمودند.”

وی همچنین طرح شناسائی دانش‌آموزان مستعد شهرستان و آشنایی بیشتر و آمادگی آنان را برای شرکت در المپیادهای ریاضی کشور در قالب برگزاری این آزمون از اهداف مهم آن دانست.

شایان ذکر است که با مساعدت دانشگاه، پس از برگزاری آزمون مزبور و شناسائی دانش آموزان نخبه و مستعد، کارگاه های آموزشی نیز به طور کاملا رایگان برای ایشان برگزار خواهد شد.

Hakim - 200 x 300 (3)