برگزاری اولین دوره آموزشی آشنایی با راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی در دانشگاه حکیم سبزواری

اولین دوره آموزشی ” آشنایی با راهکارهای بهینه سازی مصرف انرژی” ویژه دانشگاه های منطقه ۲ و ۸ کشور (بالغ بر ۴۰ دانشگاه) با همکاری کارگروه بهینه سازی مصرف انرژی و انرژی های تجدید پذیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه حکیم سبزواری و شرکت بهینه سازی مصرف سوخت، پس از دو روز برگزاری کارگاه های آموزشی در تالار دانشکده مهندسی نفت و پتروشیمی به پایان رسید.

.

دکتر حسین بخشی، دبیر کمیته عمرانی دانشگاه‌های منطقه ۸ و مدیر طرح‌های عمرانی دانشگاه حکیم سبزواری با بیان اینکه هدف از تشکیل مناطق هشتگانه عمرانی کشور توسط اداره کل عمران وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، ۴ عامل مهم پیشرفت و توسعه دانش فنی کارشناسان دفاتر فنی ـ ارتقاء کیفی فعالیت‌ها و طرح‌های عمرانی ـ نظارت بهتر و دقیق‌تر بر پروژه‌های عمرانی و تبادل‌ نظر و انتقال تجربیات دانشگاه‌های مختلف می باشد، آموزش و بروز کردن مباحث مرتبط علمی و آموزشی کارشناسان دفاتر فنی و نیز با توجه به ضرورت و اهمیت بحث انرژی و نیاز به اصلاح الگوی مصرف انرژی در کشور به‌ خصوص در دانشگاه‌ها به‌عنوان مراکز فرهنگ‌سازی و تولید علم و دانش و بحث انرژی، بهینه‌سازی و صرفه‌جویی و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر را، از دغدغه‌های اصلی اداره کل عمران وزارت متبوع دانست.

دکتر بخشی همچنین با اشاره به رسالت تعریف شده برای کمیته‌های عمرانی اداره کل وزارت علوم، داشتن نگاهی مدبرانه و آینده‌نگر و دراز مدت در زمینه‌های کاربرد، تحقیقات و استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر و ارائه و آموزش مبانی نظری و عملی آن به خصوص به نسل جوان را از مهمترین عوامل تشکیل این دوره آموزشی برشمرد.

.

دبیر کمیته عمرانی دانشگاه‌های منطقه ۸ اضافه نمود:

” در همین راستا اداره کل عمران وزارت علوم با همکاری شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت، مشاوران بهسازی، نوسازی انرژی (مبنا)) و دانشگاه حکیم سبزواری اقدام به برگزاری اولین دوره‌ آموزشی برای دانشگاه‌های مناطق ۲ و ۸ کشور گرفت که امیدواریم سرآغاز خوبی برای تداوم برگزاری این دوره های آموزشی در کلیه مناطق و دانشگاه های سراسر کشور باشد.”

Untitled-1 (1)(FILEminimizer)