برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دولت و تجلیل از کارکنان نمونه دانشگاه

مراسم گرامیداشت هفته دولت و روز کارمند و یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر با حضور جمع کثیری از کارکنان ساعی و زحمتکش دانشگاه برگزار شد.

دکتر عبدالرحیم عسکری، معاون اداری و مالی دانشگاه و دبیر جشنواره شهید رجایی در ابتدا با ابراز خوشوقتی از حضور در جمع صمیمی کارکنان، ضمن عرض تبریک هفته دولت و روز کارمند، به ارائه گزارشی از روند انتخاب کارکنان نمونه مطابق با آیین نامه های اجرایی پرداخت و با اشاره به اینکه زحمات و تلاش کارکنان، اعضای هیأت علمی و مجموعه مسئولان دانشگاه همچون کلافی درهم تنیده است که بدون دیگری، پیشبرد اهداف متعالی دانشگاه ناممکن خواهد بود، ابراز امیدواری کرد که روزی بتوان زحمات و تلاش یکایک زحمتکشان و دلسوزان دانشگاه را به نحو مطلوب جبران و تقدیر کرد.

SONY DSC     DSC09004(FILEminimizer)

دکتر عسکری همچنین افزود:

” تلاش تمام مسئولان دانشگاه و شخص ریاست محترم بر این است که اینگونه مراسم و گردهمایی ها بجا و منطبق با مناسبت ها و در شأن همکاران باشد تا لااقل گوشه ای از خدمات این عزیزان جبران گردد.”

دکتر جواد حدادنیا، رئیس دانشگاه نیز ضمن عرض تبریک هفته دولت و روز کارمند، هفته دولت را فرصت مغتنمی برای ارائه گزارش عملکرد دستگاه و نیز نقد کارهای انجام شده جهت بهبود امور دانست و با اشاره به جایگاه شهدای والامقام دولت، شهیدان رجایی و باهنر در بین آحاد مردم افزود:

” گر چه شهادت آن دو بزرگوار تلخ و ناگوار بود لیکن باعث اتحاد و انسجام بیشتر ملت و نزدیکی بیشتر آنان با مسئولان نظام شد.”

SONY DSC     SONY DSC

.

رئیس دانشگاه، پیشرفت و توسعه دانشگاه را بر ۳ محور دانشجو، کارمند و عضو هیأت علمی منطبق دانست و روز کارمند را تجلیل از یکی از ارکان این محور و فرصت مغتنمی برای گرامیداشت خدمات آنان برشمرد و افزود:

” از نظر مسئولان دانشگاه تمامی کارکنان، نمونه هستند و گزینش چند نفر از میان همه همکاران سخت و دشوار است و چیزی همسنگ و مطابق شخصیت و جایگاه افراد نیست که با آن بتوان جبران مافات کرد و به بهترین شکل و بهترین نحو از زحمات و خدمات کارکنان تجلیل نمود.”

سپس مراسم تجلیل و تقدیر از کارکنان نمونه دانشگاه و نیز تعدادی از همکارانی که در حوزه های خود در تکریم ارباب رجوع، خلاقیت و بهره وری به عنوان نمونه انتخاب شده بودند، با حضور مسئولان دانشگاه برگزار و از ایشان با اهدای لوح تقدیر و هدایای ارزنده، تجلیل به عمل آمد.

گزارش تصویری مراسم

SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

SONY DSC     SONY DSC     SONY DSC

.