برگزاری همایش بزرگ آشنایی با رشته های دانشگاهی

به منظور آشنایی هر چه بیشتر دانش آموزان با رشته های دانشگاهی، بازار کار، آینده شغلی رشته ها، ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و شناخت پتانسیل های موجود، همایش آشنایی و معرفی رشته های مختلف تحصیلی در دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی، با همکاری دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه فناوری های نوین سبزوار (دانشگاه نسل سوم و دانشگاه تقاضا محور) همایش بزرگ آشنایی با رشته های دانشگاهی صبح روز چهارشنبه ۱۵ مرداد ماه با استقبال کم نظیر دانش آموزان در تالار امتاد محمد تقی شریعتی دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

.

دکتر غلامرضا ابراهیمی، دبیر همایش در ابتدا ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری همایش، شناخت بیشتر دانش آموزان را با شرایط ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر و بهره گیری از توانایی و تجربیات اساتید صاحب نظر در رشته های مختلف دانشگاهی را از عمده اهداف برگزار این همایش برشمرد.

.

رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز ضمن عرض خیر مقدم به حاضران در همایش، استقبال کم نظیر دانش آموزان و خانواده آنان را از برگزاری همایش معرفی رشته های دانشگاهی، نشان از اهمیت این انتخاب در سرنوشت یک فرد و ساختن آینده ای بهتر و روشنتر بر مبنای توانایی های فردی او برشمرد.

دکتر جواد حدادنیا، ضمن ارائه مدلی کاربردی از چگونگی روند تصمیم گیری شخصی بر مبنای توانمندی های فردی، ویژگی های رشته های مربوطه و نیز قوانین و مقررات حاکم بر جامعه و نهایتاً بازار کار این رشته ها، ابراز امیدواری کرد که دانشگاه حکیم سبزواری بتواند با ایجاد بستری مناسب، زمینه ساز جذب بهترین ها و در نهایت زمینه ساز بستر توسعه شهری و منطقه ای باشد.

.

سخنرانی آقای مهندس برادران، معاون استاندار و فرماندار جدید سبزوار و همچنین حضور و سخنرانی پروفسور حسن تهرانیان، استاد بین المللی اقتصاد دانشگاه بوستون آمریکا که اصالتاً سبزواری می باشند و همچنین ارائه توضیحاتی در باب رشته های مختلف دانشگاهی توسط آقایان دکتر کوشکی(حوزه علوم انسانی)، دکتر سالمی(حوزه علوم پایه) و دکتر ابراهیمی(حوزه رشته های فنی و مهندسی) از دیگز برنامه های همایش مزبور بود که با استقبال کم نظیر دانش آموزان و حاضرین در همایش روبرو گردید.

گزارش تصویری همایش