برگزاری مسابقات کبدی به مناسبت هفته بسیج

به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج یک دوره مسابقات کبدی با شرکت ۷ تیم دانشگاه حکیم سبزواری، بسیج دانشگاه حکیم، ناحیه مقاومت سپاه، دانشگاه فناوری های نوین، عرقیات مقدم، یوسفی اسپرت و پوشاک میلاد در سالن کشتی شهدای هویزه شهرستان برگزار گردید.

داوری این رقابت ها را آقای امیر خادمی  داور بین المللی کبدی و داوران منتخب شهرستان بر عهده داشته و با حضور آقای طوسی، کمک مربی اسبق تیم ملی کبدی، این رقابت ها در سطح کیفی مطلوبی برگزار شد.

.

DSC_7936(FILEminimizer)   DSC_7872(FILEminimizer)

.

در پایان تیم بسیج دانشگاه حکیم سبزواری مقام  نخست مسابقات را به خود اختصاص داد و تیم یوسفی اسپرت و دانشگاه حکیم نیز به ترتیب  مقام های دوم و  سوم را کسب کردند و به تیم های برتر هدایایی از طرف خانواده شهید طاهری اهداء گردید.

شایان ذکر است که این دوره از مسابقات با یاد و خاطره شهید عبدالحیمد طاهری از طرف هیأت کبدی شهرستان برگزار شد.