معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری نشست چالش‌های زندگی مدرن به مناسبت هفته عفاف و حجاب خبر داد.

دکتر رسول شادنیا ضمن گرامی‌داشت هفته حجاب و عفاف گفت: با توجه به مناسبت‌های این هفته و اهمیت موضوع حجاب و عفاف و نیز جایگاه رفیع خانواده در فرهنگ و قوانین ایران اسلامی، مدیریت فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری با برگزاری نشست چالش‌های زندگی مدرن، کوشید تا گامی در راستای تحقق اهداف برنامه‌های کلان کشور در حوزه حجاب و عفاف بردارد.

در این برنامه که با سخنرانی دکتر ولی‌الله رمضانی، عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه و حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی برگزار گردید، علاوه بر پرداختن به موضوع پوشش و جایگاه آن در سیر تاریخی زیست بشری، به موضوعاتی چون ازدواج و جایگاه خانواده نیز پرداخته شد.

دکتر رسول شادنیا،معاون فرهنگی، اجتماعی و دانشجویی در پایان ضمن آرزوی توفیق زیستنی برپایه معیارهای اسلامی و انسانی برای آحاد جامعه، از تشکیل کارگروه حجاب و عفاف در دانشگاه و پیگیری و نظارت امور مربوط به این حوزه خبر داد.