مدیر مرکز رشد واحدهای  فناور دانشگاه حکیم سبزواری از برگزاری کارگاه های آموزشی با هدف ایجاد کارآفرینی و توسعه شرکت های دانش بنیان در این دانشگاه خبر داد.
دکتر رضا سهیلی فرد افزود: این کارگاه ها شامل  ” کارگاه ایده تا بازار و قیمت گذاری فناوری” و ” کارگاه آموزشی فرایند ارزیابی شرکت های دانش بنیان و حمایت های قانونی از این شرکت ها” می باشد.
وی زمان برگزاری این کارگاه ها را دوشنبه ۱۷ خرداد ماه اعلام کرد و افزود: مخاطبان این کارگاه ها اعضای هیات علمی، دانشجویان، صنعتگران، مبتکران و کارآفرینان هستند.
مدیر مرکز رشد واحدهای  فناور دانشگاه حکیم سبزواری علت تشکیل این کارگاه ها  را جهت دادن کارآفریان، صنعتگران، اساتید و دانشجویان به سوی مسیری که بتوانند ذهن خود را برای انتخاب آینده ای موفق تر منسجم کنند ذکر کرد.
گفتنی است علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام در این کارگاه ها می توانند به آدرس اینترنتی مرکز رشد دانشگاه: www.hsu.ac.ir/roshdمراجعه یا با شماره ۰۵۱-۴۴۶۴۱۹۵۱تماس بگیرند.