در راستای توسعه دیپلماسی علمی و با دعوت کمیسیون آموزش عالی پاکستان دکتر زنگنه اسدی رئیس و مسئولین دانشگاه حکیم سبزواری با همراهی رئیس و مسئولین دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن حضور در University of Education( دانشگاه آموزش پاکستان) با رئیس و مسئولان این دانشگاه دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر زنگنه اسدی رئیس دانشگاه، دکتر خوش سیما معاون پژوهشی و دکتر نصری مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، که از طرف کمیسیون آموزش عالی پاکستان جهت حضور در همایش تقویت روابط علمی و فرهنگی میان ایران و پاکستان به این کشور سفر کرده اند، ضمن دیدار با پروفسورمحمد عالم سعید رئیس دانشگاه آموزش و پرورش پاکستان درخصوص ظرفیت و پتانسیل‌های علمی و آموزشی دانشگاه گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

در این دیدار دو طرف بر افزایش تعاملات و آشنایی با ظرفیت ها و افزایش  همکاری های بین دو دانشگاه تاکید کردند و دکتر زنگنه اسدی لوح یادبود دانشگاه را به پروفسورمحمد عالم سعید تقدیم کرد.

گفتنی است دانشگاه حکیم سبزواری عضو دبیرخانه همکاری های علمی_فرهنگی ایران و پاکستان است.