همزمان با ولادت ابوالفضل العباس (ع) و روز جانباز، از همکاران ایثارگران دانشگاه حکیم سبزواری تجلیل شد. در این مراسم که با حضور رئیس و برخی از مسولان دانشگاه برگزار شد، دکتر مولوی در سخنانی با تبریک اعیاد شعبانیه (میلاد با سعادت امام حسین (ع) و روز پاسدار و میلاد حضرت ابوالفضل عباس (ع)) و روز جانباز به حاضران، حضور در میان عزیزان ایثارگررا مایه افتخار دانستند و بر تداوم روحیه ایثار و از خود گذشتگی در جبهه ی علم و عمل تاکید نمودند.
رئیس دانشگاه در پایان با آرزوی توفیق و سلامتی برای همه جانبازان و ایثارگران همکار در دانشگاه از زحمات این عزیزان قدردانی کردند و در ادامه مراسم از آقای سید اکبرموسوی منش از همکاران دانشگاه و جانباز ۵۵درصد به عنوان جانباز شاخص تجلیل نمودند.
گفتنی است در این جلسه، ایثارگران حاضر به بیان دیدگاه ها و نظرات خود در خصوص مسائل جاری دانشگاه پرداختند و در ادامه با رای گیری که صورت پذیرفت آقای عباس بابایی از جانبازان و ایثارگران هشت سال دفاع مقدس به عنوان نماینده ایثارگران دانشگاه حکیم سبزواری انتخاب شدند.
[foogallery id=”3375623″]