آیین معارفه دانشجویان جدیدالورود خارجی و تقدیر از دانشجویان خارجی برتر دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه های آموزشی، فرهنگی و ارتباطات بین الملل برگزار شد.

مدیر همکاری های بین المللی دانشگاه حکیم سبزواری در این مراسم گفت: ۸۱ دانشجوی خارجی در سال تحصیلی ۹۹-۹۸ در دانشگاه حکیم سبزواری جذب شدند و اكنون ۲۶۴ دانشجوي غيرايراني در اين دانشگاه به تحصيل مشغول هستند.

دکتر غلامعلی فرزی افزود: بخشی  از این دانشجویان به شکل شهریه پرداز و بخشی نیز از طریق کنکور سراسری پذیرش شده اند.

وی با اشاره به موفقیت های دانشجویان بین الملل دانشگاه حکیم سبزواری در آزمون های تحصیلات تکمیلی ادامه داد: هم اکنون ۳ نفر از اساتید دانشگاه های افغانستان در مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشگاه حکیم سبزواری مشغول به تحصیل هستند.

دکتر فرزی با بیان اینکه جذب دانشجویان خارجی در دانشگاه حکیم سبزواری در سال های اخیر شتاب گرفته است، اظهار داشت: زمينه سازي در حوزه های رفاهی و آموزشی جهت جذب دانشجويان خارجی بيشتر در حال تحقق است.

گفتنی است در پایان این نشست که به همت دفتر همکاری های علمی بین المللی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری برگزار شد از دانشجویان خارجی برتر دانشگاه حکیم سبزواری در حوزه های آموزشی، فرهنگی و ارتباطات بین الملل تقدیر به عمل آمد.