معاون عمرانی دانشگاه از بهسازی  محور شرقی سازمان مرکزی دانشگاه خبر داد.
دکتر شهاب عباس زاده در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر گفت:ضلع شرقی سازمان مرکزی دانشگاه – رو به روی ساختمان سازمان مرکزی دانشگاه – دارای کیفیت نامناسب جهت تردد و رفت و آمد دانشجویان عزیز  و همکاران گرامی بوده و این سختی تردد و فرسودگی چهره نامناسبی را در جلوی سردرب سازمان مرکزی ایجاد کرده است.

SONY DSC
معاون عمرانی دانشگاه ادامه داد: با عنایت به اینکه امکان تعریض محور فوق الذکر و آسفالت آن میسر نبود، بنابراین بر آن شدیم که این مکان- حدفاصل مهدیه دانشگاه تا ساختمان حوزه نگهبانی دانشگاه- تبدیل به فضای پیاده محور می گردد.SONY DSC
دکتر عباس زاده این تغییرات را در راستای ایجاد محیطی زیبا و با کیفیت جهت آسایش و تردد آسان  دانشجویان عزیز و همکاران گرامی و همینطور ایجاد فضایی درخور برای سازمان مرکزی دانشگاه عنوان کرد.