با حضور دکتر محمدعلی زنگنه اسدی رئیس دانشگاه و حجت الاسلام ایمانی خواه مسئول دفتر نهاد مقام معظم رهبری از خانم مهتاب روزبه دانش آموز نخبه سبزواری و دارنده مدال طلای المپیاد ادبی دانش آموزی کشور تقدیر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم که با حضور رئیس و مسئولان دانشگاهی در دفتر ریاست دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد، از خانم مهتاب روزبه دانش آموز سبزواری دارنده مدال طلای سی و چهارمین دوره المپیاد ادبی دانش آموزی کشور و رتبه نخست کشور در حوزه نقد ادبی در مسابقات فرهنگی فردا در سال های ۹۹ و ۱۴۰۰تقدیر شد.

لازم به یادآوری است خانم روزبه دانش آموز دوره متوسطه دوم  است که در رشته تجربی مدرسه نمونه دولتی بانو نرجس شریعتی سبزوار مشغول به تحصیل بوده که با توجه به توانمندی و علاقه به ادبیات با تغییر رشته هم اکنون در رشته انسانی تحصیل می کند.