دکتر علی شمسی پور مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت علوم در تقدیرنامه های جداگانه ای از کارد برگزاری جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه های منطقه ۹ کشور تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر شمسی پور در این تقدیرنامه ها با اشاره به برگزاری شایسته جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه های منطقه ۹ کشور از دکتر امین کوشکی رئیس جشنواره و خانم ها فهمیه خیرخواه، الهه رامشینی، هاجر رکن آبادی و آقایون محمدعلی ریاحی فر و مجید شریفی به سبب مساعی و کوشش در حسن برگزای تقدیر کرده است.

گفتنی است جشنواره روابط عمومی های برتر دانشگاه های منطقه ۹ کشور با همکاری مدیریت روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری و دانشگاه تربت حیدریه میزبانی دانشگاه تربت برگزار شد.

لازم به ذکر است روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری در این جشنواره موفق به کسب “رتبه اول” در سطح دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی با بیش از سه هزار دانشجوی منطقه ۹ کشور شد، همچنین روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری دو عنوان شایسته تقدیر در شاخص های ” روابط عمومی الکترونیک” و “جهاد تبیین” را کسب کرد.