دانشجویان برتر ورودی های مهر و بهمن ۹۲ و مهر۹۳ رشته های ذیل ،از ۲۰ آذر ماه لغایت ۳ دی ماه سال جاری  فرصت دارند درخواست خود را برای حضور مرحله مقدماتی بیست و دومین المپیاد علمی دانشجویی کشور ثبت نمایند.

رشته های: الهیات، ادبیات، حقوق، علوم تربیتی، برق ، کامپیوتر، مکانیک، متالورژی، عمران، مهندسی شیمی، ریاضی، فیزیک، آمار، شیمی، زیست و جغرافی می توانند در این المپیاد شرکت نمایند.

نفرات برگزیده هر رشته به مرحله مقدماتی المپیاد علمی دانشجویی قطب۳ اعزام خواهند شد.نحوه گزینش واعزام دانشجویانی که در این مرحله ثبت نام نموده اند متعاقبا اعلام خواهد شد.

مراحل ثبت نام و اعزام به مرحله مقدماتی رایگان بوده و کلیه هزینه ها بر عهده دانشگاه می باشد.

برای ثبت نام به سایت دفتر استعدادهای درخشان به نشانی: hsu.ac.ir/talentبخش “المپیاد علمی دانشجویی”مراجعه نمایید.

index