جشنواره غذایی انجمن خیریه مهرورزان (دانشجویی ) روز جمعه ۱۸ اردیبهشت در سالن غذاخوری مرکزی دانشگاه(سالن نسیم ) در میان استقبال کم نظیر دانشجویان، با بازدید ریاست و جمعی از مسئولان دانشگاه با شرکت ۴۵ گروه و ۹۰ نوع غذای متنوع برگزار شد.
رئیس دانشگاه در این بازدید، ضمن قدردانی از تمامی مسئولان دست اندرکار و نیز انجمن خیریه مهرورزان در تدارک این برنامه، نفس برگزاری این جشنواره ها را، باعث ایجاد روحیه شور و نشاط در بین دانشجویان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال های آتی با برنامه ریزی بهتر بتوان این جشنواره را در سطح شهر سبزوار و با حضور مردم برگزار نمود.
دکتر حدادنیا، تنوع غذاها و دسرهای تهیه شده را بسیار زیاد و در عین حال خلاقانه توصیف و عنوان کرد:
” شاید ما با بسیاری از این غذاها آشنایی نداشته باشیم و یکی از محسنات برگزاری این جشنواره، آشنایی و شناخت بیشتر با غذاها و در عین حال فرهنگ و آداب و سنن بومی مناطق مختلف کشور می باشد.”
در این جشنواره داوران پیشکسوت شهرستان و رئیس اتحادیه صنوف کیترینگ در انتخاب گروه ها و نفرات برتر، مشارکت فعال داشتند.
- گروه اول
- گروه موش سرآشپز- با پخت غذای رولت گوشت
- گروه دوم
- گروه پیازچه با پخت غذای کباب هلو
- گروه سوم
- گروه مهرورزان با پخت استیک بادمجان
- گروه اول
- گروه کژال با تهیه دسر موس شکلاتی
- گروه دوم
- گروه یاس ۲(پنج) با دسر حلوا
- گروه سوم
- گروه روشنای یک با دسر موز
- گروه مکسم
- با غذای آش دوغ
- ____________________________________________________________
جشنواره غذایی مهرورزان از نگاه دوربین