جشنواره غذایی انجمن خیریه مهرورزان (دانشجویی ) روز جمعه ۱۸ اردیبهشت در سالن غذاخوری مرکزی دانشگاه(سالن نسیم ) در میان استقبال کم نظیر دانشجویان، با بازدید ریاست و جمعی از مسئولان دانشگاه با شرکت ۴۵ گروه و ۹۰ نوع غذای متنوع برگزار شد.

رئیس دانشگاه در این بازدید، ضمن قدردانی از تمامی مسئولان دست اندرکار و نیز انجمن خیریه مهرورزان در تدارک این برنامه، نفس برگزاری این جشنواره ها را، باعث ایجاد روحیه شور و نشاط در بین دانشجویان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد که در سال های آتی با برنامه ریزی بهتر بتوان این جشنواره را در سطح شهر سبزوار و با حضور مردم برگزار نمود.

دکتر حدادنیا، تنوع غذاها و دسرهای تهیه شده را بسیار زیاد و در عین حال خلاقانه توصیف و عنوان کرد:

” شاید ما با بسیاری از این غذاها آشنایی نداشته باشیم و یکی از محسنات برگزاری این جشنواره، آشنایی و شناخت بیشتر با غذاها و در عین حال فرهنگ و آداب و سنن بومی مناطق مختلف کشور می باشد.”

در این جشنواره داوران پیشکسوت شهرستان و رئیس اتحادیه صنوف کیترینگ در انتخاب گروه ها و نفرات برتر، مشارکت فعال داشتند.

گروه های برتر در قسمت پخت غذا
گروه اول
گروه موش سرآشپز- با پخت غذای رولت گوشت
گروه دوم
گروه پیازچه با پخت غذای کباب هلو
گروه سوم
گروه مهرورزان با پخت استیک بادمجان
گروه های برتر در قسمت دسر 
گروه اول
گروه کژال با تهیه دسر موس شکلاتی
گروه دوم
گروه یاس ۲(پنج) با دسر حلوا
گروه سوم
گروه روشنای یک با دسر موز
جایزه ویژه
گروه مکسم
با غذای آش دوغ
____________________________________________________________

جشنواره غذایی مهرورزان از نگاه دوربین

???????? ????????

???????? ????????

???????? ????????