جشن بزرگ دانش‌آموختگی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

جشن دانش آموختگی دانشجویان دانشگاه حکیم سبزواری با حضور  دکتر بهروز محبی نماینده  مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی، رئیس و مسئولان دانشگاه و بااستقبال چشمگیر بیش از ۸۰۰ نفر از دانشجویان و خانواده های آنان در دانشگاه حکیم سبزواری برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی و دانشجویی دانشگاه حکیم سبزواری در این جشن با تبریک این رویداد و اظهار خرسندی از حضور در جمع فارغ‌التحصیلان دانشگاه، ضمن آرزوی موفقیت برای دانشجویان تصریح کرد: دانش و تحصیل پایان ناپذیر و فراغت ناپذیر است و حقیقت این است که شما عزیزان تنها از این مقطع تحصیلی فراغت یافته و در این برهه به افتخار دانش آموختگی نایل می گردید، اما تحصیل و کسب علم و دانش یک روند مداوم و همیشگی است و ما هرگز نباید از آن غافل باشیم.

وی افزود: دانشجویان آینده سازان این کشور و از مهمترین نقاط انگیزه ساز و امید بخش جامعه هستند، از این رو انتظار می رود با شوری آگاهانه و هدفمند و امید به فردایی روشن برای سربلندی ایران عزیز و موفقیت خویش کوشش کنند و بر اساس تجارب و دانشی که در طول دوران تحصیل خود کسب نموده اند به بازار کار وارد شده و نقشی موثر در چرخه اقتصاد و پیشرفت این کشور داشته باشند.