حضور تیم دانشگاه حکیم سبزواری در بیست و چهارمین المپیاد علمی دانشجویی منطقه ۹ کشور (دانشگاه فردوسی مشهد)

مرحله مقدماتی المپیاد علمی دانشجویی قطب ۳ در دانشگاه فردوسی مشهد هم‎زمان با سایر قطب‎های كشور با حضور ۴۷۶ نفر داوطلب از استان‎های خراسان رضوی، خراسان شمالی، خراسان جنوبی و سمنان، در ۲۲ رشته امتحانی در روزهای پنجشنبه و جمعه، ۱۲و ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ برگزار گردید.

دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه حکیم سبزواری با حمایت ریاست محترم دانشگاه ، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و معاونت اداری و مالی، پس از بررسی های لازم  در خصوص انتخاب دانشجویان مستعد هر رشته، تیمی متشکل از ۳۰ دانشجوی برتر دانشگاه در رشته های حقوق، الهیات، علوم تربیتی، فیزیک، زیست، ریاضی، آمار، جغرافی، مکانیک، مواد، برق و مهندسی شیمی را به این المپیاد اعزام نمود.

گفتنی است ۵ دانشجوی برگزیده از هر رشته به مرحله کشوری راه می یابند.