رئیس دانشگاه حکیم سبزواری و هیات همراه وی با حضور در دانشگاه تبریز ضمن دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه، از پارک علم و فناوری این دانشگاه هم بازدید کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد علی زنگنه اسدی رئیس دانشگاه حکیم سبزواری و هیات همراه وی که در قالب اردوی راهیان پیشرفت به استان آذربایجانشرقی سفر کرده بودند، ضمن دیدار با هیئت رئیسه دانشگاه تبریز از پارک علم و فناوری این دانشگاه بازدید کردند.
دکتر صفر نصرالهزاده، رئیس دانشگاه تبریز در این دیدار با تشریح برخی دستاوردها و افتخارات این دانشگاه در حوزههای مختلف گفت: آذربایجان و شهر تبریز و در این میان دانشگاه تبریز در طول تاریخ فعالیت خود بزرگانی زیادی را تربیت کرده و شهر تبریز نیز معروف به سه علامه ها است.
وی افزود: دانشگاه تبریز در سال ۱۳۲۶ راه اندازی شده و با قدمت بیش از ۷۰ ساله، روز به روز شاهد درخشش این دانشگاه در عرصه های مختلف بوده ایم.
به گفته وی، دانشگاه تبریز در حال حاضر با داشتن ۲۰ دانشکده، سه دانشکده اقماری، ۸۰۰ نفر هیات علمی، بیش از ۲۲ هزار دانشجو و چندین مرکز تحقیقاتی و قطب علمی به عنوان یکی از دانشگاه برتر و جامع در سطح ملی، منطقه ای و بینالمللی مطرح است.
رئیس دانشگاه تبریز اضافه کرد: تحصیل سه هزار دانشجوی خارجی، وجود پارک علم و فناوری و ۱۷۰ مرکز رشد و شرکت دانش بنیان از دیگر ویژگی های مهم این دانشگاه است.
دکتر نصراله زاده در ادامه با تاکید بر اینکه این دانشگاه در سالهای اخیر در بسیاری از شاخصها، دستاوردهای خوبی را به دست آورده است، خاطرنشان کرد: کسب این همه دستاوردها و موفقیتها به خاطر تدوین برنامههای راهبردی و کلان و همچنین تجهیز و توجه به زیرساختهای این دانشگاه بوده است.
وی با بیان اینکه دانشگاه تبریز برای نخستین بار در رتبه بندی جهانی کیو-اس قرار گرفت، اظهار داشت: بر اساس این رتبه بندی، دانشگاه تبریز رتبه ۵۵۲ جهانی را بدست آورد و پس از تهران، عنوان دومین دانشگاه جامع کشور را کسب کرده است.
به گفته وی در رتبه بندی اخیر شانگهای هم دانشگاه تبریز به همراه هشت دانشگاه ایرانی دیگر در جمع یکهزار دانشگاه برتر جهان قرار گرفته و طی سال های اخیر و بر اساس نظام رتبهبندی جهانی تایمز، صعود بیش از ۲۰۰ پله ای داشته است.
رئیس دانشگاه تبریز افزود: این دانشگاه در توسعه دیپلماسی علمی و حرکت در مرزهای دانش هم در سالهای اخیر، با امضای تفاهم نامه همکاریهای جدید با دانشگاههای دنیا، عملیاتی نمودن تفاهمنامههای امضاء شده و سفر به دانشگاههای منطقه رشد قابل توجهی داشته است.
دکتر نصرالهزاده تاکید کرد: کسب این موفقیتها و افتخارات این دانشگاه طی سالهای اخیر، در سایه برنامهریزی، تدوین برنامههای راهبردی و کلان و تلاش مدیران، اساتید، یاوران علمی و دانشجویان محقق شده است.
وی در خاتمه افزود: دانشگاه تبریز آماده انتقال این دانش، موفقیتها و تجربیات به دیگر دانشگاهها و در این میان به دانشگاه حکیم سبزاری است.
دکتر محمد علی زنگنه اسدی، رئیس دانشگاه حکیم سبزواری نیز در این دیدار ضمن ابراز خرسندی از حضور در دانشگاه تبریز و آشنایی با ظرفیتها و توانمندیهای این دانشگاه در سطح ملی، منطقهای و بینالمللی گفت: دانشگاه تبریز یکی از دانشگاههای قدیمی، بزرگ و برتر کشورمان است و از این رو استفاده از تجربیات، دانش، ظرفیت و بهره مندی از رهنمودها و تجربیات هیئت رئیسه و مدیران این دانشگاه برای دانشگاه های نوظهوری چون دانشگاه حکیم سبزواری ضروری است.
وی افزود: دریافت دو مرتبه نشان سرو از سوی رئیس این دانشگاه و دیگر افتخارات این دانشگاه در عرصه های ملی و بین المللی ایجاب می کند، سایر دانشگاه ها برای توسعه و رشد خود از تجربیاتف مدیریت و دانش دانشگاه تبریز بهره مند شوند.
رئیس دانشگاه حکیم سبزواری در ادامه با بیان اینکه این دانشگاه از برکات و دستاوردهای انقلاب اسلامی است، خاطر نشان کرد: دانشگاه حکیم سبزواری دومین دانشگاه بزرگ و جامع شمالشرق کشور است و در حال حاضر ۹ هزار دانشجو و ۳۰۰ نفر هیات علمی دارد.