دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری در سیزدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان کشور توانست در ماده ی پرش ارتفاع  رشته دوومیدانی مقام سوم و مدال برنز این رقابت ها را از آن خود کند.

مسئول ورزش بانوان دانشگاه حکیم سبزواری با اعلام این خبر به روابط عمومی دانشگاه، گفت: در ادامه رقابت های دو میدانی سیزدهمین المپیاد ورزشی دختران دانشجو، فاطمه برزنونی دانشجوی کارشناسی ارشد رشته فیزیولوژی ورزشی دانشگاه حکیم سبزواری توانست درماده پرش ارتفاع با پرشی به طول ۴/۹۴ متر  در مصاف با رقیبان خود مقام سوم و مدال برنز این رقابت ها را کسب کند.

مریم بلالی  تصریح کرد: برزنونی به صورت مشترک با ورزشکار دانشگاه بیرجند پس از دانشجویان دانشگاه شیراز و زنجان در جایگاه سوم این رقابت ها قرار گرفت.

وی ادامه داد: این دومین مدال برزنونی و دومین مدال کاروان ورزشی دختران دانشجوی دانشگاه تا این لحظه در این رقابت ها است.

گفتنی است سیزدهمین المپیاد دانشجویان دختر در حالی از ۲۸ تیرماه به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد در حال برگزاری است  که کاروان ۲۹ نفره  ورزشی دختران دانشجوی دانشگاه حکیم سبزواری  در قالب سه تیم دو میدانی، تکواندو و بسکتبال در این رقابت ها حضور دارد.