مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری از میزبانی این دانشگاه در مسابقات قهرمانی هندبال دانشجویان دختر دانشگاه های کشور خبر داد.

دکتر محمدرضا معین فرد در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه با اعلام این خبر، گفت: این مسابقات از ۶ تا ۱۵ بهمن ماه برگزار می شود.
وی افزود: تا کنون بیش از ۲۰ تیم ورزشی از دانشگاه های کشور جهت حضور در این مسابقات اعلام آمادگی کرده اند.
مدیر تربیت بدنی دانشگاه حکیم سبزواری سابقه میزبانی خوب  و همکاری و همراهی مدیریت دانشگاه را از جمله عوامل موثر  در انتخاب دانشگاه حکیم سبزواری به عنوان میزبان مسابقات کشوری دختران دانشجو برشمرد و  تصریح کرد: تیم هندبال دختران دانشگاه حکیم سبزواری نیز برای این رقابتها تدارک ویژه دیده است و امیدواریم با استفاده از شرایط میزبانی بتواند به‌عنوان یکی از تیم های برتر رقابت ها معرفی شود.