عضو هیات علمی و دانشجویان ورزشکار دانشگاه حکیم سبزورای با کسب چهار مدال در مسابقات کشوری ناچاکو افتخاری دیگر برای ورزش دانشگاه عرقم زدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر سید علی اصغر علوی عضو هیات علمی گروه فیزیک دانشگاه حکیم سبزواری در این رقابت ها و در قسمت مبارزه با غلبه بر تمامی رقیبان خود عنوان نخست و مدال طلای مسابقات را کسب کرد.
همچنین محمد طالبی دانشجوی کارشناسی رشته تربیت بدنی دانشگاه نیز در این رقابت ها و در قسمت مبارزه موفق به کسب  مقام دوم و مدال نقره شد.
در قسمت بانوان نیز خانم ها عاطفه رجایی مقدم در بخش مبارزه و کلثوم سدیدی در بخش حرکات نمایشی موفق به کسب مدال برنز رقابت ها شدند.IMG_20160801_203003

گفتنی است با کسب این چهار مدال، تیم نانچاکو سبزوار در این دوره رقابت ها که به میزبانی تهران  برگزار شد،  با کسب ۱۶ مقام اول،۱۱ مقام دوم و ۱۰ مقام سوم در مجموع تیمی مقام اول را بدست آورد و قهرمان شد.IMG_20160801_202959