به مناسبت بزرگداشت عیدبزرگ ولایت، صبحانه کاری کارمندان سادات و منسوب به سادات حوزه مدیریت فرهنگی و اجتماعی با حضور هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.

دکترحکیمی صدر در این مراسم ضمن تبریک عید غدیر، بزرگداشت این روز را وظیفه عموم مسلمانان  بیان کرد و افزود: غدیر، عید اکمال دین اسلام و بزرگداشت این روز وظیفه عموم مسلمانان جهان است.

مدیر فرهنگی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: اطعام این روز پس از واقعه غدیر توسط  امیرالمومنین (ع)  انجام شده و تا کنون با نیات خیر مومنین ادامه دارد. به تاسی از این سنت و با توجه به روایات متعددی که از ثواب اطعام در این روز خبر می دهد، حوزه فرهنگی ضمن  میزبانی از اعضای هیات رئیسه و استماع سخنان حجه الاسلام و المسلمین ایمانی خواه و اطعام غدیر با اهدا هدایایی، این روز را گرامی داشتند.