دکتر محمد بهرامی، نخبه ایرانی، عضو هیات علمی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا، محقق ارشد موسسه ولفرام و دارنده مدال طلای المپیاد جهانی شیمی به عنوان عضو هیات علمی وابسته دانشگاه حکیم سبزواری معرفی شد.

مدیر همکاری های علمی بین المللی و دانشجویان خارجی دانشگاه با اعلام این خبر به روابط عمومی دانشگاه گفت: قرداد همکاری دکتر محمد بهرامی نخبه ایرانی و عضو هیت علمی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا که برنده مدال طلای المپیاد جهانی شیمی در سال ۲۰۰۰ و مدال طلای المپیاد شیمی کشوری در سال ۷۹ می باشد به عنوان عضو هیات علمی وابسته  گروه شیمی دانشگاه حکیم سبزواری منعقد شد.

دکتر غلامعلی فرزی ادامه داد: دکتر بهرامی عضو هیات علمی سابق دانشگاه خواجه نصیر و محقق مرکز بین المللی فیزیک نظری عبدالاسلام تریست ایتالیا است که برای مدت سه سال، موفق به دریافت بودجه تحقیقاتی ماری کوری (این گرنت علمی جزو معتبرترین گرنت های اتحادیه اروپا است) از اتحادیه اروپا برای پژوهش بر روی سیستم های نانوکوانتومی در دانشگاه تریست ایتالیا شده است.

مدیر همکاری های علمی بین المللی و دانشجویان خارجی دانشگاه حکیم سبزواری افزود: وی از سال ۹۴ به عنوان هیات علمی شیمی دانشگاه ایالتی کالیفرنیا لس آنجلس مشغول به فعالیت هستند. همچنین محقق ارشد موسسه تحقیقاتی ولفرام امریکا است؛ و بر روی پردازش داده و مباحث محاسباتی علوم مختلف انسانی یا تجربی مشغول به تحقیق و پژوهش هستند.

دکتر فرزی افزود: جذب استاد وابسته در دانشگاه ها بر اساس آیین نامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مبنی بر فرایند جذب نخبگان غیر مقیم  صورت می گیرد.

وی ادامه داد : دانشمندان و نخبگان ایرانی مقیم خارج کشور بر اساس این آیین نامه می توانند به عنوان “استاد و عضو هیات علمی وابسته “با دانشگاه های داخل کشور همکاری های آموزشی و پژوهشی داشته باشند.