به گزارش روابط عمومی دانشگاه حکیم سبزواری، دکتر محمدهادی زاهدی مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، طی نامه‌ای از دکتر محمد علی زنگنه اسدی به جهت اتصال دانشگاه به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی تشکر و قدردانی کرد.

در متن نامه چنین آمده است:
جناب آقای دکتر محمد علی زنگنه اسدی

ریاست محترم دانشگاه حکیم سبزواری

با سلام و احترام

بدین‌وسیله مراتب تقدیر و سپاس خود را از تدابیر ارزنده جناب‌عالی و اقدامات متعهدانه سایر معاونت‌ها و ادارات آن دانشگاه و به ویژه حوزه فناوری اطلاعات در انجام تکالیف قانونی و اتصال به پنجره واحد خدمات هوشمند دانشگاهی اعلام می‌دارم.

امید است با ایجاد پنجره واحد خدمات دستگاهی و اتصال تمامی سامانه‌های دانشگاه به آن، گام‌های موثری در ارایه خدمات مطلوب به ذی‌نفعان و تحقق دولت الکترونیک، یک‌پارچه، شفاف و نیل به سمت آموزش عالی هوشمند برداریم.

از درگاه حضرت احدیت برای جناب‌عالی و همکاران محترم و یاوران علمی در دانشگاه حکیم سبزواری، صحت، عافیت و دوام توفیقات مسالت می‌نمایم.

دکتر محمد هادی زاهدی

مدیرکل آمار، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی