دومین جشنواره بازی و هیجان در دانشگاه حکیم سبزواری با حضور مسئولین و دانشجویان افتتاح شد.

دبیر کانون همیاران سلامت دانشگاه حکیم سبزواری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه گفت: دومین جشنواره بازی و هیجان به همت این کانون و زیر نظر مرکز مشاوره دانشگاه حکیم سبزواری، در محل سایت قدیم دانشگاه افتتاح شد.

فاطمه قنمی افزود: این جشنواره در  ۱۰ غرفه شامل بازی های فکری و ورزشی از یکشنبه ۲۶ آبان تا چهارشنبه ۲۹ آبان ماه برپا خواهد بود.

دبیر کانون همیاران سلامت دانشگاه حکیم سبزواری هدف از برپایی این جشنواره را ایجاد نشاط و شادابی و پرکردن اوقات فراغت دانشجویان برشمرد.

وی افزود: کسب عنوان کانون برتر کشوری در دهمین جشنواره ملی رویش و کسب عنوان کانون همیاران برتر منطقه ۹ کشور از افتخارات کانون همیاران سلامت دانشگاه حکیم سبزواری است